avagy házépitésünk története

Látogatóink száma

Tavasz

Ma is nagyon szuper napos, meleg idő volt... végre... már épp itt volt az ideje. A délutáni alvás után fogtuk magunkat és kimentünk a telekre. :D Na jó, a Deseda volt a cél, csak útba ejtettük a telkünket is. Ennek köszönhetően megismerkedtünk 2 szomszédunkkal... Pár házzal ... ill. most még telekkel... arrébb már kész az alap. Oda egy 3 gyermekes család fog költözni... hasonló korosztály, mint nálunk. Nekik is készházuk lesz... egy kaposvári kivitelező fogja csinálni.
A közvetlen szomszédaink is teleknézőben voltak... Nekik 2 gyerkőcük van... Ők a hagyományos tégla épület mellett tették le a voksukat. Még nem állnak neki, holott már megvan az építési engedélyük. Azt mondták még kérnek több helyről árajánlatot és mivel van hol lakniuk, nem sürgős nekik.
Kellemes, barátságos emberek voltak mind és micsoda gyereksereg lesz ott kérem szépen! :D Ha egyszer elkezdenek majd bandázni. :)))
Ezután nagyon motoroztunk, bicikliztünk a Deseda partján, ami autóval 2 percre van tőlünk... vagy még annyi se. :) A mai fényekben meg különösen szép arcát mutatta a tó.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése